Furtun spritare mixturi asfaltice TTS

tapc

Aplicaţii: Realizat pentru a fi folosit ca furtun de şpriţare smoală cu temperatura pînă la 180°C. În conformitate cu Normele EN 13482. Furtunul poate fi folosit şi în alte aplicaţii, altele decît şpriţarea de smoală, la temperaturi de pînă la 110°C.

Caracteristici: Realizarea cu sîrmă de oţel împletită şi strat textil împletit peste acesta, asigură o bună izolaţie la temperatură mare şi etanşare a învelişului.Conductivitate electrică: Rezistenţă R < 106 Ohm.

Informaţii suplimentare: ATENţIE: Furtunul poate fi folosit numai la temperaturi de pînă la 180°C în conformitate cu instrucţiunile.
Nu se oferă nici o garanţie pentru orice fel de rezistenţă. Cu scopul de a preveni orice fel de accidente, utilizarea tuturor echipamentelor de şpriţare a smoalei trebuie facută conform normelor de funcţionare. Curbarea excesivă, tensionările excesive şi temperaturile mari trebuie înlăturate. Flacără exterioară sau folosirea de solvenţi pentru a îndepărta reziduurile sunt interzise. Furtunul trebuie înlocuit chiar şi în cazul unor defecte minore.

Domeniu temperatură: -35°C/max. +180°C pentru smoală.

Factor de siguranţă: 8,75:1 pentru smoală.

Tub: NBR, negru, neted, conductiv electric.

Întăritură: 1 strat din sîrmă de oţel şi 1 strat textil, împletite.

Înveliş exterior: CR, negru, conductiv electric, rezistent la abrazivitate, climat şi apă de mare, îmbrăcăminte impregnată.

Identificare: Marcare continuă:”SEMPERIT S TTS Teerspritz/Tarspray PN 16 bar”.